De voordeligste Bronzen Beelden Winkel, altijd GRATIS BEZORGEN in NL en BE

Mooie cadeautip voor Sint & Kerst  2021

Een blijvende herinnering voor je Vader, Moeder, Opa, Oma, Broer, Zus, Vriend of vriendin . . .

Koop voor de meest speciale persoon in je leven een blijvende herinnering in brons. Kijk snel en voorkom last minute shopping. Natuurlijk worden alle familieleden en vrienden weer extra in het zonnetje gezet tijdens Sinterklaas en/of Kerst. Zeker in de huidige situatie is het belangrijker dan ooit om onze geliefde een hart onder de riem te steken. 

 

Kerstmis maar ook Sinterklaas is bij uitstek het moment! Hoe leuk is het om jouw dierbare een blijvende herinnering te schenken op 5 december met Sinterklaas of op 24 december tijdens Kerstmis? Gezellig thuis met familie en vrienden in de donkere dagen van december, de knisperende geluiden van het uitpakken van de cadeautjes. Een blijvende herinnering in brons is zo besteld en wij leveren het extra feestelijk verpakt snel en op tijd af.

Een cadeau van Brons is Goud waard!

Is na jarenlang Sint en Kerst vieren de inspiratie op? Koop dan een origineel bronzen beeld. Bestel jouw Sinterklaas of Kert Cadeau vóór 30 november 2021 en als beloning verpakken wij iedere bestelling in een extra feestelijk Sinterklaas of Kerst papier. Natuurlijk ontvang je net als altijd ook een Mini Gelukt Beeldje in brons t.w.v. € 14,95 helemaal gratis!

 

 

3 keer eindejaars voordeel bij BronzenBeelden-Winkel


GRATIS

VERZENDING

Wij rekenen géén verzendkosten voor NL én Be bij iedere bestelling


GRATIS

Mini-Geluks-Beeldje

bij iedere bestelling v.a.

€ 50,- ontvangt u een

Mini-Geluks-Beeldje

t.w.v. € 14,95


GRATIS

Feestelijk verpakt

Bestel uw Sint of Kerst cadeau vóór 30 november

en wij verpakken deze GRATIS extra feestelijk in. 

Bronzen Beelden in categorieën

Wij voeren een uitgebreid assortiment bronzen beelden. Voor uw gemak hebben wij onze uitgebreide collectie brons opgedeeld in verschillende categorieën. Zo kunt u eenvoudig uw bronzen beeld online bestellen. In de rechterkolom hebben wij een compleet overzicht geplaatst met alle beschikbare categorieën. Populaire categorieën zijn o.a. Abstract, Huwelijkscadeau, Geboorte, jubileum, Stieren, Vogels etcetera. 


 BRONZEN BEELDEN

in verschillende categorieën 

 

 
Ideaal bronzen beeld bij een afscheid pensionering of gewoor als bedankje.

Jubileum