100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

 


Bij BronzenBeelden-winkel wordt waarde gehecht aan een 100% tevredenheidsgarantie voor al onze klanten. 

 

 

Product ruilen

Als u ertoe besluit om uw product te ruilen dan zal de prijs van het nieuwe product worden verrekend met het eerder betaalde bedrag. In het geval van een rest bedrag wordt deze binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.

 

Product retourneren

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met het door u bestelde product dan kunt u het product retourneren. U heeft hiervoor tot 7 dagen na ontvangst de tijd. Retourneren dient te geschieden in oorspronkelijke staat en verpakking en vrij van enige gebreken. Koper dient binnen de eerder gestelde termijn per e-mail info@BronzenBeelden-winkel aan te geven dat hij/zij het product wilt retourneren. Retour zenden geschiedt voor rekening en risico van de koper. Na ontvangst en controle van het product, zal het door de koper betaalde bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending worden gerestitueerd. Schade ontstaan door ondeugdelijk verpakken bij retour zenden wordt afgetrokken van het te restitueren bedrag.

 

Retour adres:

BronzenBeelden-winkel.nl

Griftdijk Zuid 139

NL-6663BE Lent-Nijmegen

 

 

Garantie

Op de aankopen bij BronzenBeelden-winkel.nl geniet u van een garantie van maar liefst 2 jaar. We garanderen hierbij dat elk geleverd product wordt aangeboden volgens de algemeen geldende richtlijnen van deugdelijkheid en bruikbaarheid.

 

Al onze producten voldoen thans aan de Europese voorschriften.

Uitzonderingen

Uitzonderingen op de bovengenoemde garantie geldt als er sprake is van:

  • Gebrekkig onderhoud.
  • Door derden aangebrachte veranderingen aan het product.
  • Een aangepaste of onleesbaar gemaakte factuurdatum en/of artikelnummer.
  • Ontstane gebreken als resultaat van gebruik dat niet correspondeert aan de gebruiksdoeleinden en/of door onoordeelkundig gebruik.
  • Beschadiging die door opzet of grove onachtzaamheid is ontstaan.
  • Vochtigheid of extreme kou waaraan het product is blootgesteld.

Aanmelding tot reparatie

Bij constatering van ontstane gebreken, die ontstaan zijn tijdens normaal gebruik, zullen deze kosteloos voor u worden gerepareerd. Graag ontvangen we hierbij verschillende foto’s ter verduidelijking van het ontstane gebrek. Deze mag u per e-mail aanleveren, voorzien van uw N.A.W gegevens alsmede uw telefoonnummer, de aankoopdatum en het artikel- en ordernummer. U kunt zo snel mogelijk een reactie van ons ontvangen, uiterlijk binnen drie werkdagen.

 

BronzenBeelden-winkel.nl  behoudt zich het recht voor om vast te stellen of de eerder genoemde garantie van toepassing is. Per geval zal met zorgvuldigheid worden bekeken hoe het ontstane gebrek op adequate wijze kan worden verholpen. Indien nodig, zal het product worden gerepareerd, waarbij in andere situaties het product zal worden omgeruild. Reparatie en omruiling zorgen niet voor een verlenging of verschuiving van de originele garantietermijn.

 

In het geval van een geconstateerd gebrek kunt u uw product opsturen naar:  

BronzenBeelden-winkel..nl
Griftdijk Zuid 139
NL-6663BE Lent-Nijmegen
 

Verzending te repareren product

Ter voorkoming van eventuele transportschade, raden we u aan om het product in de originele verpakking op te sturen. Hierbij geldt dat de verzendkosten altijd voor de afzender zijn. Ook kunt u het onderstaande verpakkingsadvies opvolgen.

We verzoeken u vriendelijk om altijd een kopie van de factuur en een klachtomschrijving mee te sturen.

 

Verpakkingsadvies

U dient het product zodanig te verpakken dat de kans op eventuele transportschade tot een minimum wordt beperkt.  Om deze reden raden we u aan om een doos te gebruiken die aan alle zijden tenminste 5 centimeter groter is dan het betreffende artikel. Vul de lege ruimte in de doos op met materiaal van een zachte samenstelling. U kunt hierbij denken aan proppen krantenpapier of voldoende bubbeltjes plastic. Ga hierbij voor een opvulling die de doos van voldoende opvulling voorziet. Een vuistregel hierbij is dat wanneer de doos eenmaal gesloten is, het product niet meer kan verschuiven.

Over ons

 

Dé Bronzen Beelden Winkel voor Nederland én België is gevestigd in Lent-Nijmegen. Wij zijn sinds 1995 specialist in het leveren van o.a. Bronzen Beelden van écht brons. Voor ieder bijzonder moment hebben wij een bronzen beeld voor een onvergetelijke herinnering. Onze beelden zijn geschikt voor binnen en buiten en eenvoudig online te bestellen.

Contact

 

BronzenBeelden-winkel.nl

Griftdijk Zuid 139

NL-6663 BE Lent-Nijmegen

0031(0)24-3888293

 

info@BronzenBeelden-winkel.nl 

 

Wij hebben óók een échte winkel!