Sokkels voor beelden | NATUURSTEEN

Sokkels voor beelden kopen? Dat kan!

Bij zo'n mooi bronzen beeld of tuinbeeld mag een mooie sokkel natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben een fraaie collectie natuurstenen sokkels en zuilen van onder andere Graniet, Hardsteen, Basalt of Marmer voor u samengesteld. Tevens behoren houten sokkels of zuilen ook tot de mogelijkheid.

Stenen sokkel voor uw beeld op maat bestellen.

Zoekt u een sokkel of zuil uitgevoerd in een speciale steensoort of juist een andere afmeting ?BronzenBeelden-WInkel kan ook een sokkel op maat voor uw beeld verzorgen. Bij maatwerk dient u rekening te houden met een langere levertijd alsmede met een hogere prijs in verhouding tot een 'standaard' sokkel of zuil. 

 

Laat uw beeld nóg mooier uitkomen met een sokkel.

Onze Bronzen beelden zijn bij uitstek geschikt om cadeau te doen bij b.v. verloving, huwelijk of ander gelegenheden.  Óók zéér geschikt als relatie geschenk, ter herinnering aan een bijzonder moment of gewoon om jezelf te verwennen of te verzamelen .....

Een sokkel geeft            méér uitstraling

Eenvoudig bronzen beeldje online bestellen

Een Olifanten beeld in brons koopt u eenvoudig in onze webshop en betaald u veilig met iDeal of Mister Cash. Koop vandaag nog een mooie blijvende herinnering in brons voor jarenlang plezier.

 

Staat uw bronzen beeld er niet bij? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag.

Gratis Bezorgen

Wij rekenen géén vrachtkosten

in Nederland en België


Collectie Sokkels & Zuilen

 

 

Kijk regelmatig.

Wij zullen onze collectie continu uitbreiden en vernieuwen.


 

 

Meer Sokkels & Zuilen volgen binnenkort ...

Over ons

 

Dé Bronzen Beelden Winkel voor Nederland én België is gevestigd in Lent-Nijmegen. Wij zijn sinds 1995 specialist in het leveren van o.a. Bronzen Beelden van écht brons. Voor ieder bijzonder moment hebben wij een bronzen beeld voor een onvergetelijke herinnering. Onze beelden zijn geschikt voor binnen en buiten en eenvoudig online te bestellen.

Contact

 

BronzenBeelden-winkel.nl

Griftdijk Zuid 139

NL-6663 BE Lent-Nijmegen

0031(0)24-3888293

 

info@BronzenBeelden-winkel.nl 

 

Wij hebben óók een échte winkel!