Granieten Sokkels & Zuilen | Graniet 

Granieten sokkels en zuilen kopen? Dat kan!

Granieten sokkels of zuilen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Doordat graniet één van de hardste natuursteen soorten is kunt u met een gerust hart de sokkel of zuil buiten plaatsen. Weersinvloeden hebben nagenoeg geen vat op deze mooie steensoort.

Hierdoor is een sokkel van graniet bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een tuinbeeld maar ook om een kunst object binnen mooier tot zijn recht te laten komen is een granieten sokkel zeer geschikt.

 

Uw granieten sokkel of zuil kan op verschillende manieren worden afgewerkt;

 

Gezoet zwart graniet | sokkel of zuil

De meest populaire sokkel van het moment is wel gezoet zwart graniet. Door de zuil te zoeten ontstaat een soort betonlook. Door het graniet met een schuurschijf te bewerken ontstaat een mooie matte grijs-zwarte betonlook.  Zoeten van graniet is de laatste fase van het schuurproces. BronzenBeelden-Winkel heeft gezoete granieten sokkels of zuilen in verschillende afmetingen beschikbaar, echter behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden.

Graniet gepolijst | Sokkel of zuil

Een granieten sokkel kan met behulp van een polijstmachine tot hoogglans gepolijst worden. Het graniet wordt zolang bewerkt tot er een glimmend oppervlak ontstaat. Een gepolijste zuil van graniet kan de aandacht van het bronzen beeld wegnemen. Onze voorkeur gaat uit naar een matte (gezoeten) zuil. Zoekt u een granieten sokkel of zuil hoogglans gepolijst, dan is deze tegen een meerprijs leverbaar. BronzenBeelden-Winkel heeft gepolijste granieten sokkels of zuilen in verschillende afmetingen beschikbaar, echter behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden.

Graniet met chique donkere afwerking | sokkel of zuil

Nadat uw granieten sokkel gezoet is kunt u ervoor kiezen de sokkel met een speciaal natuursteen middel te laten behandelen zodat er een mooie diep donkere kleur ontstaat. Deze afwerking is niet te verwarren met het polijsten! Met deze afwerking is het beeld/kunstobject in balans met de sokkel en komt het geheel mooi tot zijn recht.BronzenBeelden-Winkel heeft granieten sokkels of zuilen met een 'dark finish'  in verschillende afmetingen beschikbaar, echter behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden.

Een sokkel op maat?

 

Zoekt u een granieten sokkel op maat of misschien in een speciale kleur? Iedere kleur en/of afmeting is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Eenvoudig sokkel online bestellen

Een granieten sokkel koopt u eenvoudig in onze webshop en betaald u veilig met iDeal of Mister Cash. Koop vandaag nog een mooie zuil van graniet voor jarenlang plezier.

 

Staat uw sokkel of zuil er niet bij? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag.

Gratis Bezorgen

Wij rekenen géén vrachtkosten

in Nederland en België


Granieten sokkel kopen

Wij zullen onze collectie continu uitbreiden en vernieuwen.


 

 

Meer Sokkels & Zuilen volgen binnenkort ...

Over ons

 

Dé Bronzen Beelden Winkel voor Nederland én België is gevestigd in Lent-Nijmegen. Wij zijn sinds 1995 specialist in het leveren van o.a. Bronzen Beelden van écht brons. Voor ieder bijzonder moment hebben wij een bronzen beeld voor een onvergetelijke herinnering. Onze beelden zijn geschikt voor binnen en buiten en eenvoudig online te bestellen.

Contact

 

BronzenBeelden-winkel.nl

Griftdijk Zuid 139

NL-6663 BE Lent-Nijmegen

0031(0)24-3888293

 

info@BronzenBeelden-winkel.nl 

 

Wij hebben óók een échte winkel!