De voordeligste Bronzen Beelden Winkel, altijd GRATIS BEZORGEN in NL en BE

Hardstenen Sokkels & Zuilen | Hardsteen

Hardstenen sokkels en zuilen kopen? Dat kan!

Hardstenen sokkels of zuilen zijn zeer geschikt voor buiten maar kunnen natuurlijk ook binnen worden geplaatst. Een hardstenen sokkel geeft u vele jaren plezier en een extra attentie waarde van uw tuinbeeld of kunstobject. Een goed gekozen sokkel is een toevoeging en zal het beeld completeren en wordt op een voetstuk geplaatst.

 

Hardstenen sokkel | gebrand en gekapt.

Onze hardstenen sokkels zijn licht gebrand hetgeen een zeer natuurlijke uitstraling geeft. U kunt er ook voor kiezen om een gekapte sokkel te nemen, de ruwe zijden geven het geheel een robuuste uitstraling.

 

BronzenBeelden-Winkel heeft hardstenen sokkels of zuilen in verschillende afmetingen beschikbaar, echter behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden.

 

Eenvoudig sokkel online bestellen

Een granieten sokkel koopt u eenvoudig in onze webshop en betaald u veilig met iDeal of Mister Cash. Koop vandaag nog een mooie zuil van graniet voor jarenlang plezier.

 

Staat uw sokkel of zuil er niet bij? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag.

Een sokkel op maat?

 

Zoekt u een granieten sokkel op maat of misschien in een speciale kleur? Iedere kleur en/of afmeting is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Hardstenen sokkel kopen

Wij zullen onze collectie continu uitbreiden en vernieuwen.


 

 

Meer Sokkels & Zuilen volgen binnenkort ...

Over ons

 

Dé Bronzen Beelden Winkel voor Nederland én België is gevestigd in Lent-Nijmegen. Wij zijn sinds 1995 specialist in het leveren van o.a. Bronzen Beelden van écht brons. Voor ieder bijzonder moment hebben wij een bronzen beeld voor een onvergetelijke herinnering. Onze beelden zijn geschikt voor binnen en buiten en eenvoudig online te bestellen.

Contact

 

BronzenBeelden-winkel.nl

Griftdijk Zuid 139

NL-6663 BE Lent-Nijmegen

0031(0)24-3888293

 

info@BronzenBeelden-winkel.nl 

 

Wij hebben óók een échte winkel!