Dé Bronzen Beelden Winkel van België

Een mooie collectie betaalbare beelden in brons

Wij zijn sinds 1995 specialist in het leveren van Bronzen Beelden van een hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Geeft u een bronzen beeld, dan geeft u een beeld met een kostbare en bovenal exclusieve uitstraling. Daarom zijn mooie bronzen beelden bij uitstek geschikt om, als blijvende herinnering, cadeau te doen voor een onvergetelijk moment.

 

Een cadeau van Brons is Goud waard!

Zo geeft u een beeld in brons bijvoorbeeld bij een verloving, huwelijk of bruiloft. Bij een jubileum of het afstuderen van uw zoon of dochter of ander familielid. Een geboorte van een kind. Bij een geslaagde zakelijke transactie of pensionering van een medewerker. Er zijn tal van gelegen heden om een bronzen beeld met een kostbare uitstraling te geven om een onvergetelijk moment te herinneren.

 

Patina van de beeldjes

Onze Bronzen beelden worden ambachtelijk gemaakt en altijd door de bronsgieter handmatig gepatineerd waardoor elk beeldje een authentieke uitstraling heeft. Dit maakt ieder beeld van brons uniek en ook interessant voor verzamelaars.

 

Brons beeld laten maken?

Heeft u een jubileum te vieren bijvoorbeeld omdat uw bedrijf 25 jaar bestaat en wilt u dit onvergetelijke moment blijvend herinneren met een speciaal voor u gemaakt bronzen beeld. Bij BronzenBeelden-winkel kunt u in kleine of grote oplagen beelden in brons laten maken. Wees er wel op tijd bij want het proces van ontwerp tot uiteindelijk resultaat neemt soms maanden in beslag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Bronsgieterij Lent voor voordelige bronzen beelden van hoge kwaliteit

Bronzen Beelden in categorieën

Wij voeren een uitgebreid assortiment bronzen beelden. Voor uw gemak hebben wij onze uitgebreide collectie brons opgedeeld in verschillende categorieën. Zo kunt u eenvoudig uw bronzen beeld online bestellen. In de rechterkolom hebben wij een compleet overzicht geplaatst met alle beschikbare categorieën. Populaire categorieën zijn o.a. Abstract, Huwelijkscadeau, Geboorte, jubileum, Stieren, Vogels etcetera. 


 BRONZEN BEELDEN

in verschillende categorieën 

 

Kijk regelmatig.

Regelmatig nieuwe bronzen beelden.

 

Gratis verzending in Nederland en België 

 
Ideaal bronzen beeld bij een afscheid pensionering of gewoor als bedankje.

Jubileum


Contact

 

BronzenBeelden-winkel.nl

Griftdijk Zuid 139

NL-6663 BE Lent-Nijmegen

0031(0)24-3888293

 

info@BronzenBeelden-winkel.nl