Bronzen Beeld | Dansende Hazen

Sculptuur in echt Brons Kunstenaar : Marius Verhagen

 

Afmeting     :  ca. 20,0 cm hoog   

Materiaal    :  Brons - Geschikt voor buiten

Bronzen hazen beelden in brons

Dit is een licht gestileerd bronzen beeldje van een stel gepassioneerd dansende Hazen. Dit beeldje is geschikt om cadeau te doen bij bijvoorbeeld een geboorte, huwelijk, jubileum of gewoon als blijvende herinnering aan een speciaal moment.

 

Een must have voor iedere dans liefhebber maar ook voor iedere liefhebber van hazen.

 

Er is altijd wel een plekje te vinden waar dit bronzen dierenbeeld tot zijn recht komt. Onze collectie Bronzen beeldjes passen in ieder interieur en zijn betaalbaar bovendien.

 

Uw bronzen beeldje feestelijk laten inpakken? Dat kan!

Indien gewenst verpakken wij uw dansende hazen paar in brons in cadeauverpakking en voegen een kaartje toe met een persoonlijke boodschap. (Meerprijs € 6,95). Het pakket wordt dan in een neutrale verpakking verzonden zodat de ontvanger een extra feestelijke verrassing krijgt.

 

Uw gewenste boodschap voor de ontvanger kunt u achterlaten in het opmerkingen veld tijdens het bestelproces.


Over ons

 

Dé Bronzen Beelden Winkel voor Nederland én België is gevestigd in Lent-Nijmegen. Wij zijn sinds 1995 specialist in het leveren van o.a. Bronzen Beelden van écht brons. Voor ieder bijzonder moment hebben wij een bronzen beeld voor een onvergetelijke herinnering. Onze beelden zijn geschikt voor binnen en buiten en eenvoudig online te bestellen.

 

 Contact

 

BronzenBeelden-winkel.nl

Griftdijk Zuid 139

NL-6663 BE Lent-Nijmegen

0031(0)24-3888293

 

info@BronzenBeelden-winkel.nl 

 

Wij hebben óók een échte winkel!