De voordeligste Bronzen Beelden Winkel, altijd GRATIS BEZORGEN in NL en BE

Bronzen beeldjes kopen 

Kleine kunst beeldjes brons met een betekenis

Bronzen beeldjes kopen? Onze kleine bronzen beeldjes zijn van hoogwaardig brons met minimaal 75% koper. Hierdoor kun je een leven lang van een bronzen beeldje genieten. In de categorie Kleine Bronzen Beeldjes vindt je beeldjes die doorgaans ca. 30 cm hoog zijn. Natuurlijk hebben wij ook kleinere beeldjes. De opgegeven afmetingen zijn altijd inclusief een voetstuk van Marmer of Graniet.

 

Een cadeau van Brons is Goud waard!

Wij bieden een grote variëteit aan kleine bronzen beeldjes aan. Deze zijn ideaal als geschenk aan een bijzonder moment of als relatiegeschenk. Ook als u zelf kleine Kunst beeldjes van brons verzameld bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Hoogwaardig in detail afgewerkt.

Ondanks het kleine formaat, zijn de kleine bronzen beeldjes hoogwaardig en in detail afgewerkt. Bronzen beelden worden ambachtelijk gemaakt en altijd door de bronsgieter handmatig gepatineerd waardoor elk beeldje een authentieke uitstraling heeft. Dit maakt ieder beeld van brons uniek en ook interessant voor verzamelaars.

 

Kunst beeldjes met betekenis

Veelal hebben onze kleine beeldjes een symbolische betekenis van de ontwerper meegekregen. Beeldjes spreken tot de verbeelding waardoor iedereen iets anders in een beeld ziet. met een beeldje met betekenis geeft u iets unieks en blijvends, de ontvanger, een vriend of vriendin, een kennis of collega, een relatie zal er met plezier naar kijken en herinnerd worden aan een bijzonder moment

Kleine bronzen beeldjes als leuk cadeau voor vriend, viriendin, kennis, collega of familie.

BRONZEN BEELDJES

onze populaire categorieën 

 

Kijk regelmatig.

Regelmatig nieuwe bronzen beelden.

 

Gratis verzending in Nederland en België 

 


Over ons

 

Dé Bronzen Beelden Winkel voor Nederland én België is gevestigd in Lent-Nijmegen. Wij zijn sinds 1995 specialist in het leveren van o.a. Bronzen Beelden van écht brons. Voor ieder bijzonder moment hebben wij een bronzen beeld voor een onvergetelijke herinnering. Onze beelden zijn geschikt voor binnen en buiten en eenvoudig online te bestellen.

Contact

 

BronzenBeelden-winkel.nl

Griftdijk Zuid 139

NL-6663 BE Lent-Nijmegen

0031(0)24-3888293

 

info@BronzenBeelden-winkel.nl