Mooie cadeautip voor Moederdag  2020

Een blijvende herinnering voor je Moeder of Oma

Koop voor de meest speciale persoon in je leven een blijvende herinnering in brons. Kijk snel en voorkom last minute shopping. Op 10 mei aanstaande worden alle Moeders en Oma's weer extra in het zonnetje gezet. Zeker in de huidige situatie is het belangrijker dan ooit om onze geliefde een hart onder de riem te steken. 

 

Moederdag is bij uitstek het moment! Thuis zitten in quarantaine met de hele familie of kun je je moeder  of oma helemaal niet bezoeken? Een blijvende herinnering in brons is zo besteld en wij leveren het snel bij jouw moeder of oma af. 

 

Een cadeau van Brons is Goud waard!

Is na jarenlang Moederdag vieren de inspiratie op? Koop dan een origineel bronzen beeld. Bestel jouw moederdagcadeau vandaag nog en ontvang een Mini Gelukt Beeldje in brons t.w.v. € 9,95 helemaal gratis!

 

Bronzen Beelden in categorieën

Wij voeren een uitgebreid assortiment bronzen beelden. Voor uw gemak hebben wij onze uitgebreide collectie brons opgedeeld in verschillende categorieën. Zo kunt u eenvoudig uw bronzen beeld online bestellen. In de rechterkolom hebben wij een compleet overzicht geplaatst met alle beschikbare categorieën. Populaire categorieën zijn o.a. Abstract, Huwelijkscadeau, Geboorte, jubileum, Stieren, Vogels etcetera. 


 BRONZEN BEELDEN

in verschillende categorieën 

 

Ontvang bij iedere bestelling vanaf € 50,-

 GRATIS mini Geluks Beeldje in brons t.w.v. € 14,95

 

 

Gratis verzending in Nederland en België 

 
Ideaal bronzen beeld bij een afscheid pensionering of gewoor als bedankje.

Jubileum


Contact

 

BronzenBeelden-winkel.nl

Griftdijk Zuid 139

NL-6663 BE Lent-Nijmegen

0031(0)24-3888293

 

info@BronzenBeelden-winkel.nl