Natuurstenen Beeldje | Verbondenheid in steen

Uniek & Handgemaakt 

Bestel dit beeldje vandaag nog en ontvang tijdelijk GRATIS

 een Mini Geluks Beeldje t.w.v. € 14,95

 


Afmetingen

Afmeting   :   Ca. 22.0 cm  - inclusief sokkel 

Materiaal   :  Natuursteen  (Beeld en sokkel)

Geschikt voor binnen en buiten

 

Natuurstenen Beelden

Dit is een handgemaakt natuurstenen beeld en symboliseert verbondenheid. Een schitterend cadeau voor huwelijk, bruiloft of verloving. Ieder beeld is uniek en is een blijvende herinnering aan een bijzonder moment.. 

 

Er is altijd wel een plekje te vinden waar dit natuurstenen beeld tot zijn recht komt.

Onze collectie beelden van natuursteen passen in ieder interieur en zijn betaalbaar bovendien.

 

Uw persoonlijke tekst op de sokkel. 

Wij kunnen uw persoonlijke tekst door middel van de nieuwste lasertechnieken op de sokkel plaatsten. De tekst wordt, tenzij anders aangegeven, altijd door ons gecentreerd. Na het laseren wordt de tekst ingekleurd voor een blijvend mooi resultaat.  U kunt de gewenste tekst opgeven in het vak opmerkingen tijdens het bestelproces. De levertijd bedraagt +/- 4 werkdagen. 

 

Logo's en foto's laseren op aanvraag.

 

Uw beeldje feestelijk laten inpakken? Dat kan!

Indien gewenst verpakken wij uw beeldje in cadeauverpakking en voegen een kaartje toe met een persoonlijke boodschap. (Meerprijs € 6,95). Het pakket wordt dan in een neutrale verpakking verzonden zodat de ontvanger een extra feestelijke verrassing krijgt. Uw gewenste boodschap voor de ontvanger kunt u achterlaten in het opmerkingen veld tijdens het bestelproces.


Over ons

 

Dé Bronzen Beelden Winkel voor Nederland én België is gevestigd in Lent-Nijmegen. Wij zijn sinds 1995 specialist in het leveren van o.a. Bronzen Beelden van écht brons. Voor ieder bijzonder moment hebben wij een bronzen beeld voor een onvergetelijke herinnering. Onze beelden zijn geschikt voor binnen en buiten en eenvoudig online te bestellen.

 

 Contact

 

BronzenBeelden-winkel.nl

Griftdijk Zuid 139

NL-6663 BE Lent-Nijmegen

0031(0)24-3888293

 

info@BronzenBeelden-winkel.nl

 

Wij hebben ook een échte winkel!