Bronzen urn beelden

Waarom een dieren urn beeld van brons

Vaak is een as-urn in de woonkamer of op de schoorsteenmantel erg confronterend. Bij BronzenBeelden-winkel heeft men veel tijd en aandacht besteed aan decoratie waardoor de urnen een unieke uitstraling hebben en zijn zeer geschikt om het as van uw dierbare huisdier in te bewaren. Zo heeft u een blijvende decoratieve herinnering.  Onze bronzen urnbeelden staan symbool voor een mooie herinnering. 

 

Symboliek achter een bronzen urn

Onze collectie urnen voor dieren symboliseren naast eeuwige verbondenheid en eindeloze liefde. De tijd op onze aarde is eindig, echter de mooie herinneringen en emoties blijven voor altijd bewaard.

 

De crematie as in de urn plaatsen.

De crematie as is vrij gemakkelijk in het asbeeld te plaatsen. Alle dieren asbeelden zijn voorzien van een kunststof afsluitdop. Naast de crematie-as is er ook nog plaats voor enkele haren van uw overleden huisdier.

Waarom Bronzen Beelden Winkel Lent

Onze collectie Bronzen urnen passen in ieder interieur en zijn betaalbaar bovendien. Er is altijd een plekje waar het urn-beeld tot zijn recht komt .....

Een blijvende herinnering . . .

Eenvoudig online bronzen beeld bestellen

Selecteer hieronder uw urn naar wens, Wij zullen uw bestelling met de grootste zorg verpakken, zo bent u altijd verzekerd van een goede levering.

 

Mocht u vragen hebben over onze as-urnen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Gratis Bezorgen

Wij rekenen géén vrachtkosten

in Nederland en België


  Bronzen dieren asbeelden (Urn)

 

Kijk regelmatig.

Wij zullen onze collectie continu uitbreiden en vernieuwen.

 


Mini urn - Slapende kitten 

 

Afmeting  ca.  11,5 x 7,0 x 4,0 cm

 

Een slapende kitten in brons. Aan de onderzijde is ruimte voor wat as en/of haren van uw geliefde huisdier. Oók leverbaar met natuurstenen sokkel

Online prijs   € 59,95

 GRATIS bezorgen in Nederland en BelgiëMini urn - Slapende poes 

 

Afmeting  ca.  11,5 x 7,0 x 4,0 cm

 

Een slapende poes of kat in brons. Aan de onderzijde is ruimte voor wat as en/of haren van uw geliefde huisdier. Oók leverbaar met natuurstenen sokkel

 

Online prijs   € 89,95

 GRATIS bezorgen in Nederland en BelgiëBronzen as urn met holle afsluitbare holle ruimte in de sokkel - Hart voor elkander in brons verkrijgbaar bij bronzenbeelden-winkel

Asbeeld - Hart voor elkander in brons

 

 

Afmeting  ca 12,0 x 15,0 x 35,0 cm

 

 

Bronzen Asbeelden

Wederzijdse verbondenheid door het centrale hart, de twee dierbare omarmen elkaar. Dit beeld symboliseert eindeloze liefde voor elkaar.

 

De bronzen sokkel is voorzien van een holle afsluitbare (as)ruimte

 

Online prijs € 379,-

 GRATIS bezorgen in Nederland en België


Binnenkort méér asbeelden in brons

Over ons

 

Dé Bronzen Beelden Winkel voor Nederland én België is gevestigd in Lent-Nijmegen. Wij zijn sinds 1995 specialist in het leveren van o.a. Bronzen Beelden van écht brons. Voor ieder bijzonder moment hebben wij een bronzen beeld voor een onvergetelijke herinnering. Onze beelden zijn geschikt voor binnen en buiten en eenvoudig online te bestellen.

Contact

 

BronzenBeelden-winkel.nl

Griftdijk Zuid 139

NL-6663 BE Lent-Nijmegen

0031(0)24-3888293

 

info@BronzenBeelden-winkel.nl 

 

Wij hebben óók een échte winkel!